benedicte - Hei, takk for at du kom innom en tur :) Jeg er en 12 sanrt 13 år gammel jente, som liker å ta bilder og interesserer meg for sminke og mote :) Håper du vil se mer på bloggen :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

ja....

Hei nå skal jeg ha 40 day challange :P Jeg så bestevennen min hadde en sann på bloggen :) Så jeg tenkte hvorfor ikke :) sa her er det jeg skal ha:

Day 1 - Et av de nydeligste Bildene av deg

Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Day 3 - Parfymene dine
Day 4 - Noe du gruer deg til
Day 5 - Noe du savner
Day 6 - Antrekket ditt i dag
Day 7 - Det du kjøpte deg sist
Day 8 - Hva har du i sminkepungen?
Day 9 -  Mobilen din
Day 10 - Din verste uvane
Day 11 - Rommet ditt
Day 12 - sminken du bruker
Day 13 - Et Bilde fra i dag
Day 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Day 15 - Ti ting du ønsker deg
Day 16 - Et bilde av deg når du var liten
Day 17 - En artist du liker (jente)
Day 18 - En artist du liker (gutt)
Day 19 - Et bilde av håndskriften din
Day 20 - Smykkene dine
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
Day 22 - Din favorittscene i en film
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag
Day 24 - Lommeboken din
Day 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 26 - Ti ting om deg selv
Day 27 - En sang du virkelig er lei
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten
Day 29 - Din favorittblogg
Day 30 - En matrett du elsker
Day 31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
Day 32 - En ferie du vil på igjen
Day 33 - En sang som får deg til å gråte
Day 34 - Noe du er redd for
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - Favoritt outfiten din
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
Day 39 - Alle premiene du har vunnet
Day 40 - Favoritt serie(r)

 ahh savner sommer :(


 • 29.01.2013


  ja Jeg tok på meg litt neglelakk isted :) Den er fra isadora og heter blue sky .Men idag har jeg vert hjemme ryddet og slappet av :)

  Men jeg vil svare på spm runden iløpet av uken :)

   

 • rainy day

  Hei idag har det bare regnet og regnet ....... -.- HATE IT!! Jeg hater mandager :( Men vi for jo til eid <3

  Og nå skal jeg slappe av og se på hotel cæsar og kansje en kopp med deilig kakao <3

  Og Jeg har glømt den dårlige bloggingen og det var ikke et bra innlegg idag heller ... men kanskje litt bilder imorgen og noen bilder blir de vertfall på søndag <3

   MEn hadre <3

 • uken

  Hei jeg har tenkt å begynne med blanke ark igjen :) som vil si at jeg skal begynne å blogge bedre .ta mye bilder osv... MEN jeg begynner i neste uke :) Så skal jeg kansje skifte blogg navn :)

 • roomtour

  Hei nå skal jeg rydde rommet ,splle inn noen videoer og spise .

  For jeg satt av 16.00 og resten av dagen til bloggen ;-) Jeg tror spm-runden kommer snart ;)

  Jeg minner om linkrunden også :)

  Og som dere ser på overskriften skal jeg ha roomtour når jeg er ferdig med rommet :)
  SÅ jeg burde vere litt rask siden jeg vil ha litt sol lys :)
  Her er noen wants :

    • sleep in heaven

  Hei nå fikk jeg vite at igår dødde min venns søster .Og om du vil vite hele historien så kan du bare lese hele innlegget :)

  SÅ her startet det hele :

   

  Sognefjorden i Leikanger- som et paradis, med vakkre gule høstdager, solrike dager, vakre roser rundt huset....

  Akkurat sånn var det i fjor og, da alt begynte.. I september 2011 hadde Natalia klaget over smerte i venstre armen. Drt skjedde sporadisk, en eller to ganger i uken, så vi trodde først det var en reaksjon på et brudd i armen hun hadde i mai 2011. Fra oktober 2011, kom smertene hver dag, men bare på kveldene når hun skulle sove. Det var vanskelig å få en time hos fastlegen, og i telefonsamtaler sa legene at det bare var en reaksjon på bruddet, at det kan være slike smerter en stund etter bruddet, og at vi bare skulle gi henne smertestillende medisiner. Når vi endelig fikk time hos fastlegen, hadde ikke Natalia noen smerter lenger, siden de bare kom til kvelden, og de klarte ikke å finne ut av noe. Derfor tok de meg ikke på alvor, sa at jeg overreagerer, og insinuerte at det kanskje var jeg som VILLE hun skulle være syk, og at det ikke var noe å bekymre seg for. 

  I november 2011 mistet hun følelsen på fingrene 4 og 5, og hadde mer smerte over hele armen. For å prøve å vise legene hvor alvorlig det var, reiste vi til legevakten på kveldene, da Natalia hadde begynt å gråte av smerte. Men så er jo hun alltid så tøff, så det kom ikke en tåre da vi var på legevakta med fremmede mennesker.

  Med tiden hjalp ikke "vanlige" smertestillende. Fastlegen henviset oss til videre konsultasjoner med lange ventetider på flere måneder. Jeg begynte å kjempe for å få fortere time hos spesialister og til undersøkelser som kunne avklare hva som skjer med barnet mitt. Flere ganger måtte jeg ta fri fra jobben for å ha tid til å ringe rundt til flere institusjoner med håp om at noen ville hjelpe oss fortest mulig. 

  Endelig fikk vi time hos en ortoped som tok flere røntgenbilder fra albuen og ned, der natalia hadde hatt brudd, men han fant ikke noe grunn til smerte. "Et Mysterium", sa han bare at det var.  Han ga oss time på MR om 3-4 mnd. Henviste oss til nevrolog, der var vi 12. januar 2012. Nevrologen ga oss samme "diagnosen"-"Et mysterium". Men hånden til Natalia var stadig svakere, helt til hun mistet følelsen i alle fingrene, og mistet grepet. 

  Nevrologen konkluderte med at nervene fra albuen og ned ikke var skadet, og at vi skulle fortsette å ha kontakt med fastlegen hvis det skulle være noe, og prøve fysioterapi. Vi dro hjem, jeg satt flere netter på nett for å finne ut av hva det kunne være som feilet henne, og ringte til maPge steder der jeg gang på gang måtte fortelle hele historien. Jeg ringte også til Polen, til en god barnenevrolog. Hun sa at hvis vi bodde i Polen, hadde Natalia vært på sykehus nå, for  ha tatt alle mulige undersøkelser. Hvorfor fungerte det ikke slik her i Norge??

   

  Den 26. januar dro vi for å prøve akupunktur. Legen der var sjokkert over hvor store smerter hun hadde, og hvilken holdning andre leger hadde. " Ikke gi opp", sa han. "Jeg vet ikke hva som skjer med din datter, men jeg ser at det er veldig alvorlig. Kjemp med dem for å få hjelp for henne!"

  I dag tror jeg han visste hva grunnen til smertene var, men at han ikke kunne spekulere uten en grundig undersøkelse. Uansett er jeg takknemlig for hans oppmuntring og holdning mot oss, han trodde jo på at hun faktisk hadde enorme smerter, og ga med kraft til at jeg kjempet videre-selv om mange leger allerede hadde begynt å le når jeg-ifølge dem- overreagerte. 

  Den 28 januar økte smerten, Natalia gråt av smerte hver natt, og sov bare noen minutter inimellom. Den 30. januar  kl 04ringte jeg til sykehust (2 timer fra oss), og sa vi kom med natalia. Hun sa det var en "dum ide", fordi vi ikke tilhørte der, men i et mindre sykehus der de ikke har så mye utstyr så de kan diagnostere. Men likevel sa legevaktein i Lærdal at vi ikke får time med mindre vi har henvisning fra fastlegen- som hadde ledd av meg tidligere. Vakten sa vi kom til å "kaste bort tiden", og "tape penger". Hun sa vi mtte følge systemet. 

   

   

  Vi var desperate, opfattet situasjonen som svært akutt, og var fortvilet. Betsemte oss for å dra i Førde. Der sa vi vi ikke kom til å dra derfra før de får undersøkt natalia. Vi ventet på venteværelset i 11 timer. Til slutt om en eldre lege som sa hun hadde en liten kul på venstre side av nakken, som presset på nervene. Det hadde ingen lagt merke til før....vi ble sendt akutt til Haukeland universitetssykehun i Bergen. Den 31. januar ble det tatt forskjellige undersøkelser å¨Barneklinikken i Haukeland, og endelig fikk vi diagnosen. kreft. "Rhabdomyesarkom", en tumor med matastase i lungene.  

  "Hvor mye sjanse har hun?", spurte jeg, men fikk ikke noe svar. Natalia hadde en ukjent type kreft innenfor Rhabdomyosarkom, så det var vanskelig å si. 10-15%, sa legen til slutt. 

  Endelig fikk vi diagnosen, med da var det ikke så mye vi kunne gjøre. Rhabdomyosarkom er en diagnose som på et tidligere stadium hadde vært mulig å operere, og som har en relativt god prognose. Ikke hod Natalia desverre....

  DEn var altfor stor, og i en plass der operasjonen ikke var mulig. 

   

  Slik begynte et nytt, helt ukjent kapittel i våre liv.  (innlegget av Emilia )'

   

  SÅ nå sitter jeg bare med en stor klump i halsen min og tårer i øynene <3

   

  I love you Natalie :

  DU er en liten engel som ikke fikk så langt liv :( Jeg håper jeg kommer på besøk til søsteren din engang så jeg og hun kan gå på graven å helse på deg <3 JEg fikk desverre ikke møte deg men jeg kommer snart ! stttoooooor klem Benedicte <3

   

 • bursdag

  Hei først vil jeg bare gratulere Kristina så mye med dagen <3 ilu jenta mi !:-*

  Så om noen få sekunder skal jeg i bursdag til Kristina <3 Hun blir 13 år idag , så ja jeg skal gi resten av gaven imorgen siden jeg må lage den ferdig !!!

  SÅ JEg vil minne om linkrunden og jeg kan si jeg har noen favoritter :)

   

   

  SNakkkest <3

 • linkrunde

  Hei nå har jeg tenkt å ha en linkrunde :) Jeg kommer til å trekke fem bloggere , som jeg syns trenger litt ekstra ;-* Og jeg kommer til å se igjennom alle

   

   

  Dette trenger du å gjøre :

   

  legg igjen en kommentar der du sier at du er med og adressen tilo bloggen diin :)

  HA en fin kveld videre :)

    • 12.01.2013

  Hei nå sitter vi og koser oss med popkorn og brus! 

  SÅ vi ska bare kose oss videre :)

   

  Koooos dere resten av kvelden :) • dagen idag

  hei nå ligger jeg på sofaen og slapper av . Jeg var alene hjemme idag og da tok jeg noen bilder før det ble mørkt, men jeg ble ikke førnøyd med noen av de så .... men jeg kunne jo bare legge ut dette :

   

  Jeg tenkte bare å vise dere denne "looken" jeg lagde istad :) 

  Jeg har fått inn noen spm til spm-runden men jeg minner dere om det ! Komme snart bilder av girlfriend :)

   

  her var den fine solnedgangen for noen dager siden :) 

   

   

  MEn snakkest <3

 • bilder

  HEi nå skal jeg ut å      ta noen bidler så jeg kan bruke til header :)

 • girlfriend!!

  HEisom dere vet hhar  jeg vert på eid idag :) Der kjøpte jeg 3 ting? Jeg kjøpte nyeste jb parfyma girlfriend :) og Et armeban og et par øyre dopper :) bilder kommer snart :)

 • 10.01.2013

  Hei ! kreativ overskrift ikke sant? :PJeg sitter å tenker om jeg skal lage en video ? men vet ikke hva !! Men ehh ja Idag hadde vi egentlig en grei dag på skolen. Imorgen er det heldigvis fredag ! Jeg vet at jeg har sakt 60 milliona 345 ganga men nå skal jeg det! Så imorgen skal jeg til eid med mamma for å fare på salg å hente en parfyme :) 'Så den får dere vite imorgen og kansje det blir innkjøpsvideo?" men jeg må gå snakkest <3

 • justin bieber  Mange går og sier at Justin røyker ! men 1 ting og det er at han på bildet ikke har tattoveringen som Justin har!! Så jeg vet at det ikke er han ! For skulle det ikke vere litt rart om han plutselig ikke hadde tattoveringen mer? Etter å ha søkt en del er jeg 100% sikker på at det IKKE er Justin selv om det ligner, og Robin Verrecas som er prikk lik han, prøver å ligne utseendemessig på justin . Etter å ha søkt på navnet hans på google bilder så kom det bare Justin Bieber bilder opp. Men det var faktisk ikke Justin! Og siden jeg er en super belieber måtte jeg se litt nøye på det men fant et bilde av Robin som jeg ser ikke er justin ! Jeg er en stor "belieber" Men dere får bare tro hva dere vil men jeg vet at det ikke er han. Bloggest <3
 • 07.01.2013


 • Spørsmål runde

  Hei nå skal jeg ha en spm runde her på bloggen :-* Jeg kommer ikke å svare på "grove" spm.
  SÅ bare send inn
 • TGIF

  Hei endelig er det helg! Selvom det var 2 dager :P Men følte ut som 1 uke .... Jaja men nå skal helgen nytest og kansje kommer det outfitbilde imorgen!!! Så skal jeg kansje sove med Kristina imorgen :) Så ja da blir det bilder!!! Men vi snakkest:) Benedicte<3
 • må gjøre video

 • Laster inn

  Hei nå laster jeg ned videoen så den kommer iløpet av kvelden ;) 

  Så om du abonnerer på min youtube kanal '(Benedicte sjøberg ) så får du se videoen fortere :)

  SÅ følg med !:)

 • redigererer

  Hei nå sitter jeg og lovise å skal redigere videoen

 • må gjøre video 02,01.2013

  Hei idag skal jeg,lovise og birgitte lage må gjøre video :P¨

  Så tusen takk for alle forsagene

  men nå skal vi lage den så den kommer senere

 • Tidlig

  Vi kom tidlig hjem siden mamma er syk....Så jeg fikk tid å blogge i dag <3 Men bilder kommer imorgen .

  Så igår så var vi i sentrum å handlet og shoppet litt siden vi hadde noen gavekort som vi ville bruke opp.Så fikk jeg et knall rosa garn.(siden jeg liker å strikke:P)

  Så var vi på loven siden onkel har "kanin og marsvin farm" for å se de nye hønene .Jeg har fått en kanin og en hamster men siden mamma ikke ville ha kanin eller marsvinet med hjem ,

  så hadde jeg hun med onkel :) Søsteren min har en grå løvehodekanin :)

  Men nå roper dem på meg.. vi skal spise <3
   

  Snakkest Benedicte <3

 • sjoberg00

  Blogger om sminke,klær,innkjøp,min hverdag... legger kanskje avogtil videoer :) Instagram :benedictesjobergbelieber Kik:benedictebelieber Legg meg gjerne til som venn :)

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits