benedicte - Hei, takk for at du kom innom en tur :) Jeg er en 12 sanrt 13 år gammel jente, som liker å ta bilder og interesserer meg for sminke og mote :) Håper du vil se mer på bloggen :)
Forside Add meg Om meg Kontakt

framover++

Heisann:)

Idag har jeg heler ikke gjort noe annet enn å ligget i sengen å sett ppå youtubevideoer :)

Og da kan jeg også love at det blir "ti ting jeg hater video" iløpet av de neste dagene :D Også skal jeg starte opp en skjønnhetskanal .Så den blir laget iløpet av denne uken:)

Jeg håper at jeg snart får flere esere for nå kommer jeg til å blogge omtrent på fulltid ..Jeg tenkte også å vise dere min favoritt inspirasjons side snart :) Og setter igang med å filme spm runden så snart jeg  har tid :) Skal også snart få ny data/pc og jeg og mamma snakker om ting som om jeg skal ha mac blir det en skolepc og jule/bursdagsgave og jeg må gjøre husarbeid siden den jeg har er falleferdig!Men det er ikke sikkert men jeg håper det :)

Forresten kommer det mest sannsylig ut outfit snart :)Men nå har jeg ikke så mye mer og blogge om så.....

- bloggest♥

her er noen sminke Wants


 

 • mine 2 favoritt sminke nettsteder :)

  Hei:)

  Idag har jeg egenlig ikke gjort noen ting iogmed at jge har trynet......såret har blødd  snart 24 timer.

  Men jeg håper det går over.Igår var jeg hjemme og jeg har egentlig bare slappet av hele helgen og jeg tror det blir resten av helgen også

  Jeg har også tenkt å ha en liten giveaway :) men først må jeg kjøpe inn litt ting.

  Men over til overskriften :

   

  Det er  en nettside med sminke,parfyme osv.. alt innen skjønnhet

   

  Det er et apotek som er mye større en de norske boots apotekene :)

  Så jeg håper dere tiiter innom de butikkene

  -bloggest<3

   

   

   

 • Dagen idag??

  Hei:)
  Idag har jeg vert på drill :) også har jeg jo vert på skolen .. Idag hadde vi valgfag i sistetimen . Det var veldig kjekt. Siden jeg har fysisk/fysiakk hadde vi ball spill. Ellers har jeg jo vert ute med venner og jeg har sett litt videoer :)
  Vurderer å spille inn en "10 ting jeg hater video" :) så vi får se.. Idag i matfrie brukte jeg telefonen til å ta noen bilder av noen av vennene mine:p så ja.
  Men nå har jeg tenkt meg en tur ut på trampolinen :) kanskje jeg filmer videoen på trampolinen :) men vi snakkest :)
  -benedicte?

  To første bildene er fra weheartit
  Og det siste er fra tidligere

 • Hello september

  Hei:)
  Idag er det 2.dagen i september,Jeg elsker egentlig høsten.Men jeg liker ikke så godt at det er så kaldt!!
  Menmen... Jeg vet jeg har vert borte i flere måneder og egentlig ikke blogget så mye og sann men nå har jeg skikkelig blogg lyst ;) Så jeg kommer forhåpentligvis å blogge hver dag framover . Over til det jeg har gjort idag.

  Idag har jeg ryddet og omøblert rommet mitt. Og nå er jeg egentlig ganske fornøgd. Kanskje jeg kommer til å spille inn rom-video iløpet av uken.
  Foresten har jeg noen nettsider å anbefale men nå mobilblogger jeg så jeg tror det heller kommer iløpet av kvelden eller imorgen. Jeg anbefaler også å laste ned en app som heter weheartit men du kan også gjøre det på nettet/Internett :) Men nå har jeg ikke så mye mer å skrive :p så vi snakkest

  -Benedicte?

 • sjoberg00

  Blogger om sminke,klær,innkjøp,min hverdag... legger kanskje avogtil videoer :) Instagram :benedictesjobergbelieber Kik:benedictebelieber Legg meg gjerne til som venn :)

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits